Sneakers voor heren online kopen (2024)

Sneakers voor heren online kopen (1)

Welk seizoen het ook is, sneakers moeten altijd je eerste keus zijn als je een actief dagelijks leven hebt en tegelijkertijd de modetrends wilt volgen. Of het nu gaat om lichtere low-top sneakers of de high-top sneakers, je vindt alle trendy sneaker modellen bij ABOUT YOU. Kom meer te weten over sneakers, de verschillende modellen en lees zelfs over de verzorging en laat ons jouw nieuwe paar bij je thuis leveren!

  • Sneakers - Wat je moet weten!
  • Wat is het verschil tussen sneakers en gymschoenen
  • De geschiedenis van sneakers
  • Een overzicht van alle sneaker modellen voor mannen
    • Lage sneakers
    • Hoge Sneaker
    • Casual Sneaker
    • Modieuze Sneaker
    • Running Sneaker
    • Skate Sneaker
    • Slip-ons
    • Canvas Sneaker
  • De sneakertrends voor 2021
    • Luxueuze Sneakers voor Mannen
    • witte sneakers voor heren
    • Chunky sneakers voor mannen
    • High-top sneakers voor heren
  • Kan je sneakers wassen?
  • Was witte sneakers
  • Sneaker merken
    • Nike sneakers
    • Adidas sneakers
    • Vans sneakers
    • Converse sneakers
  • Sneakersokken

Sneakers - Wat je moet weten!

Sneakers zijn al jaren de populairste schoenen voor zowel vrouwen als mannen. Het maakt ook niet uit of je jonger of ouder bent. Uit een onderzoek uit 2017 bleek dat voor ongeveer 60 procent van alle mannen en vrouwen de sneaker hun favoriete schoen is. Of je nu op kantoor bent, een ontspannen dagje in het park doorbrengt, of zelfs actiever wilt gaan sporten. Er is altijd de juiste sneaker die bij je wensen past. Intussen zijn er sneakers in verschillende variaties van ontelbaar veel merken. Wij van ABOUT YOU bieden jou een ruime keuze aan comfortabele sneaker modellen aan en informeren jou daarnaast ook over de laatste trends. Kies een model en bestel jouw nieuwe paar vandaag nog.

Wat is het verschil tussen sneakers en sportschoenen

Als je je tot nu toe hebt afgevraagd wat sneakers nu eigenlijk onderscheidt van gewone sportschoenen, kunnen wij je op dit punt verlichten. Sportschoenen zijn immers gemaakt voor specifieke sporten en zijn bedoeld om een prestatiegericht atletisch doel te dienen, terwijl sneakers daarentegen vooral bedoeld zijn om er sportief uit te zien. Sneakers proberen dus vooral hun modieuze doel te dienen. Natuurlijk betekent dit niet dat sneakers niet ook een goede stabiliteit en comfort kunnen bieden, maar je moet wel goed kijken voor welke activiteiten je de schoenen nodig hebt. Voor sporten als skateboarden kun je bijvoorbeeld altijd gaan voor skate sneakers. Gelijkerwijs kun je voor basketbal zonder probleem hoge sneakers gebruiken. Je zult echter zelf moeten beslissen of de sneakers bestand zijn tegen de sportactiviteiten en of ze gezond zijn voor jouw voeten. Uiteindelijk hangt het er altijd vanaf hoe competitief de sport is en in wat voor externe omstandigheden je je bevindt, bijvoorbeeld of je in de sneeuw, op asfalt of op het gras bent.

De geschiedenis van sneakers

De geschiedenis van de eerste sneakers begonnen rond 1860, toen deze schoenen vooral bij cricket werden gebruikt. Vanaf het jaar 1870 zou ervoor gezorgd worden dat de sneaker een alledaagse schoen zou worden voor iedereen. De naam van de sneaker komt van het Engelse werkwoord "sneak" en was afkomstig van de rubberen zool van de schoenen, die het voor het eerst mogelijk maakte zich stiller te bewegen. In die tijd waren er alleen schoenen met leren zolen, waarmee je elke stap kon horen. Aan het begin van de 20e eeuw waren de bedrijven Converse en Keds de eerste twee bedrijven die sneakers op de markt brachten. Converse begon in 1936 met de "Chucks", die werden gemaakt in samenwerking met de basketballer Chuck Taylor. Sindsdien zijn de Chucks een van 's werelds beroemdste en succesvolste schoenmodellen. Keds produceerde in deze tijd de eerste sneakers voor kinderen, waarna ook volwassenen de sneakers gingen gebruiken voor sporten als tennis. In de loop der jaren groeiden sneakers uit tot een statussymbool voor jongeren en werden ze ook steeds populairder onder volwassenen. De belangrijkste reden hiervoor was de steeds grotere toepassing van sneakers in verschillende sporten en de veelheid van samenwerkingen tussen sneaker fabrikanten en sterren toen en nu. Of het nu James Dean, Michael Jordan of Run-D.M.C. is. Hoe meer de sterren de sneakers dragen, hoe meer tieners op dezelfde manier gekleed wilden gaan. Daarom zijn er tegenwoordig een waanzinnig aantal bekende en populaire merken zoals Nike, Adidas, Puma enz. Dus als je ook helemaal trendy wilt zijn, moet je zeker een paar nieuwe sneakers van deze modellen dragen!

Een overzicht van alle sneaker modellen voor mannen

Bij ABOUT YOU vind je een ruime keuze aan verschillende betaalbare sneakers modellen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, of het nu hogere sneakers zijn of eenvoudige slip-ons. Het belangrijkste is dat je je prettig voelt in je herensneakers en dat je jezelf en je persoonlijkheid kunt ontplooien en presenteren.

Lage sneakers voor mannen:

Deze coole sneakerstijlen zijn plat en bieden je optimale bewegingsvrijheid door de enkel bloot te laten. Dit zijn ook lichtere schoenen omdat ze van minder materiaal zijn gemaakt. Hier moet worden vermeld dat je in deze schoenen minder stabiliteit kunt hebben dan in de sneaker hoge schoenen. Dat komt omdat de enkels daar niet bedekt en ondersteund zijn. Maar voor een modieuze en moderne look zijn ze op dit moment helemaal in. Als je geïnteresseerd bent in deze sneakers, moet je zeker even kijken naar onze categorieën Low-Tops. Er zal zeker een leuke sneaker voor je daar te vinden zijn!

Hoge top sneakers voor mannen:

Hoge top sneakers zijn de tegenhanger van lage top sneakers en genieten ook van een grote populariteit. Deze herensneakers omsluiten namelijk de enkels en bieden zo een optimale stabiliteit voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd moet worden gezegd dat deze enkelhoge sneakers zeer in trek zijn, vooral bij basketbalspelers. De schoenen kunnen dus worden gebruikt voor het dagelijkse leven op kantoor, maar ook voor het sporten. Bekijk nu onze High Top Sneakers en bestel je paar vandaag nog op ABOUT YOU.

Casual Sneakers voor mannen:

Met casual sneakers voor heren hoef je je geen zorgen te maken dat je schoenen te kleurrijk of te opzichtig zijn als je dat niet wilt. Je kunt deze sneakers perfect op elk moment van de dag en voor verschillende gelegenheden dragen, zoals naar kantoor gaan of met vrienden afspreken. Deze sneakers passen perfect bij elke effen outfit en bieden precies wat ze moeten bieden. Tegelijkertijd zijn ze comfortabel om de hele dag te dragen en bieden ze constant comfort. Bekijk gerust al onze casual sneakers en bestel je paar vandaag nog bij ABOUT YOU!

Fashion Sneakers voor Mannen:

Mode sneakers zijn vooral voor de mannen die op zoek zijn naar meer flamboyante schoenen. Deze heren sneakers zijn heel anders dan casual sneakers en hebben de neiging flamboyanter te zijn, waardoor ze meer aandacht trekken. Want trendy is deze variant van sneakers gedurende het hele jaar. Alle mannen die graag mooie en bijzondere sneakers willen hebben, moeten eens rondkijken in deze categorie. Bij ABOUT YOU hebben we ook een grote selectie van betaalbare fashion sneakers die je gemakkelijk in jouw winkelwagen kunt gooien.

Running Sneakers voor mannen:

De hardloop sneakers zijn perfect voor alle mannen die zich graag sportief kleden en op zoek zijn naar de juiste sportschoenen. Deze coole sneakers bieden de optimale zool om de dag door te komen en lang te blijven staan. Tegelijkertijd bieden ze ook de mogelijkheid om zonder problemen over kortere afstanden te lopen, ook al zijn dit niet direct sportschoenen. Voor alle actieve mannen die gedurende de dag veel te doen hebben en veel op de been zijn, kunnen de running sneakers van ABOUT YOU de perfecte oplossing zijn.

Skate Sneakers voor mannen:

Sneakers voor heren online kopen (2)

De skate sneakers onderscheiden zich van de andere modellen door hun unieke zool. Dit komt doordat hij plat en zeer flexibel is, waardoor je de perfecte stand en de nodige stabiliteit op het skateboard kunt krijgen. Dus als je zelf skatet en je hebt het moeilijker met je huidige schoen model, dan moet je zeker eens kijken naar de skate sneakers voor heren. Maar als je niet skatet, moeten de schoenen je toch aanspreken. ABOUT YOU biedt een breed scala van verschillende kleuren en stijlen, zodat je de nieuwste en heetste stijlen. Bekijk dan skate sneakers en koop vandaag nog je nieuwe paar.

Slip-ons voor mannen:

Slip-on sneakers zijn geweldig voor iedereen die snel in de schoenen wil stappen zonder veel tijd te verspillen aan het strikken van veters. Met slip-ons kunt je immers, zoals de naam al zegt, jouw schoenen aantrekken en verplaatsen zonder dat veters of klittenband nodig zijn. Dit zijn platte, strakke schoenen die vooral goed zijn voor de warmere zomerdagen. In de categorie slip-on sneakers, bieden wij een ruime keuze aan elegante of juist casual modellen.

Canvas Sneakers voor heren:

Canvas sneakers behoren tot een van de bijzondere vormen van sneakers. Bij hen is de stof meestal van katoen of linnen, wat de schoenen ook zeer ademend maakt. Zo bieden deze juist op warme dagen in de zomer de mogelijkheid om lang voor de dag te komen zonder angst voor zweetvoeten te hebben. Hier zijn zowel de versies met veters, als de versies zonder te vinden. De canvas sneakers behoren tot de casual sneakers vanwege hun nonchalante en relaxte uitstraling. Kijk gerust eens bij ABOUT YOU voor canvas sneakers!

De Sneaker Trends voor 2021

Al die tijd heb je je afgevraagd wat de nieuwe sneaker trends voor mannen zijn en welke heren sneakers je outfit het beste kunnen accentueren? Bij ABOUT YOU, brengen wij je de Top 5 grootste trends voor dit jaar, zodat je op de hoogte kunt blijven van de nieuwste trends.

Wandel & hardloop sneakers voor mannen:

Hiking & running sneakers voor mannen zijn al geruime tijd een stijgende trend. Deze coole sneakers zien er misschien uit als traditionele hardloopschoenen of wandelschoenen, maar ze worden ook steeds meer in het dagelijks leven gedragen. Laat je dus niet afschrikken door de eerste indruk en probeer deze nieuwe sneaker trend eens uit!

Luxueuze sneakers voor mannen:

Of je nu een wederverkoper bent of gewoon graag luxe kleding draagt. Dit jaar zijn luxe sneakers voor mannen nog steeds erg in de mode en trekken ze veel aandacht. Ontdek de verschillende soorten luxe schoenen online bij ABOUT YOU vandaag nog en verwen jezelf met deze luxe voor jouw voeten.

Witte sneakers voor mannen:

De witte sneakers blijven dit jaar een van de trends en zijn zeer populair, vooral onder jongere mannen. Deze casual sneakers kunnen met heel veel verschillende outfits worden gecombineerd en trekken tegelijkertijd veel aandacht. Een van de meest populaire stijlen is de Air Force One serie sneakers. Ontdek jouw witte sneakers vandaag nog online bij ABOUT YOU.

Chunky sneakers voor heren:

Sneakers voor heren online kopen (3)

De chunky sneakers zijn een van de meer ongebruikelijke trends, maar mogen toch zeker niet genegeerd worden. Andere namen voor chunky sneakers zijn dad-sneakers en hebben een lomper maar ook futuristisch design. Er zijn een waanzinnig aantal modellen met verschillende felle kleuren en stijlen, die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Deze casual sneakers zijn een echte eye catcher!

Hoge top sneakers voor heren

De hoge sneakers zijn natuurlijk voor iedereen een begrip. Deze enkelhoge sneakers zijn er al heel lang en zijn vooral populair onder basketbalspelers. Ze bieden je naast een sportief en modern design ook een zeer goede stabiliteit voor de voeten. Deze sneakers zijn ook geweldig om in de winter te dragen. Voel je vrij om onze selectie van verschillende hoge sneakers te bekijken

Kun je sneakers wassen? Welke schoonmaakmiddelen kun je gebruiken voor op sneakers?

Ja, sneakers kunnen zonder problemen in de wasmachine. Hier geven we je een korte handleiding voor een goede verzorging van je nieuwe sneakers. Eerst moet je de veters en de inlegzool verwijderen. Als jouw schoenen erg vuil zijn, moet je ze zeker eerst schoonmaken met een natte doek en een zachte borstel. Als je je schoenen in de wastrommel doet, gooi er dan ook andere kleren van dezelfde kleur bij. Zo raken de schoenen niet beschadigd als ze in de trommel worden gewassen. Het is het beste om de korte cyclus of delicate cyclus op maximaal 30 graden te gebruiken. Droog jouw gymschoenen na het wassen met huishoudpapier of toiletpapier, zodat ze snel drogen. Gebruik geen krantenpapier, want dan kan de inkt op jouw schoenen terechtkomen. Als je wilt dat jouw schoenen lang schoon blijven, moet je ze inspuiten met waterafstotende spray. Dit voorkomt dat vuil zich in de eerste plaats nestelt en houdt je sneakers langer schoon!

Als je jouw sneakers specifiek wilt schoonmaken, zijn er echter individuele huismiddeltjes die we je kunnen aanbevelen. Dus voordat je jouw geld uitgeeft aan dure schoonmaakmiddelen, kunt je het beste eerst een van onze tips testen. Giet eerst warm water in een kom en voeg f-neutrale zeep toe. Als je bijvoorbeeld witte sneakers hebt, kun je ook zuiveringszout toevoegen om de witte delen van je sneakers weer te laten glimmen. Nu kun je met een oude en zachte tandenborstel twee tot drie keer schrobben over de vuile plekken. Nogmaals, dep je natte sneakers met huishoudpapier en niet met krantenpapier, omdat de inkt van het krantenpapier op je sneakers kan blijven zitten.

Schone witte sneakers: Wat helpt en hoe gaan je schoenen het langst mee?

Als je vaak witte sneakers draagt, is het soms moeilijk tot onmogelijk om ze altijd schoon te houden. Vooral in de winter worden witte schoenen snel vies. Naast bakpoeder zijn er echter nog veel meer manieren om je sneakers mooi te houden. Een andere optie op dit punt zou tandpasta zijn, vooral voor materialen zoals leer of stof. Voor het schoonmaken heb je witte tandpasta, afwasmiddel, een zachte borstel en een handdoek nodig. Drenk de tandenborstel eerst in water en voeg een druppeltje afwasmiddel toe. Dep na het poetsen de natte plekken af met een handdoek en herhaal hetzelfde proces met de tandpasta. De laatste tip is meer een voorzorgsmaatregel, zodat je witte sneakers niet vies worden. Een impregneerspray kan je helpen voorkomen dat jouw sneakers vuil worden. Dat bespaart je op de lange duur een hoop werk.

Sneaker merken: Welke merken moet je van dichtbij bekijken?

Bij ABOUT YOU vind je altijd een verscheidenheid aan verschillende merken. Als je sneakers gaat kopen, moet je zeker een overzicht hebben van wat de hipste modellen zijn en welke merken precies bij jou als persoon passen. Hier presenteren wij je vijf geweldige merken die tot de beste behoren als het om sneakers gaat.

Nike sneakers voor mannen:

De Nike sneakers behoren niet voor niets al jaren tot de populairste sneakers ter wereld en zijn een echte klassieker. Dit merk biedt een verscheidenheid aan sneakers voor sport of modieuze schoenen voor het dagelijks leven. In onze winkel vind je alle mogelijke collecties van Nike in verschillende varianten en kleuren. Of Nike Air, Nike SB, Nike Air Force 1 of andere modellen, hier vind je het sneaker model dat precies bij jouw als persoon past.

Adidas sneakers voor mannen:

Adidas behoort ook tot de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld en heeft deze titel in de afgelopen eeuw ook ruimschoots verdiend. Bij Adidas sneakers vind je tal van sneakers van hoge kwaliteit die perfect aan jouw voeten passen en je een tijdloze look geven. Bekijk dan onze Adidas Stan Smith of probeer iets stijlvollers zoals de Adidas NMD. De Adidas Ultraboost, bijvoorbeeld, zijn ook erg populair bij jongeren en zijn aan steeds meer voeten te zien. Als je meer wilt weten over Adidas schoenen, moet je de producten bij ABOUT YOU een aandachtiger bekijken. Er is daar zeker ook iets voor jou.

Vans Sneakers voor mannen:

Vans sneakers zijn tegenwoordig erg populair, vooral onder skaters. Het merk heeft zich vooral de laatste jaren sterk gespecialiseerd in skate sneakers en heeft zich daardoor een zeer sterke positie op deze markt weten te verwerven. Dus als je op zoek bent naar platte skateschoenen of als je de schoenen gewoon erg mooi vindt, kan ABOUT YOU je een goed overzicht geven van alle beschikbare modellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Vans Sk8! Dit zijn stijlvolle skate schoenen en ze zijn verkrijgbaar in low-top en high-top varianten. Maar als je op zoek bent naar meer klassieke Vans, bekijk dan ook eens de Vans Old Skool of zelfs Vans Authentic.

Converse sneakers voor mannen:

Converse is een van de eerste echte fabrikanten van sneakers, die met zijn modellen de klassieke sneaker voor op straat levert. De iconische Chucks zijn vandaag de dag nog steeds erg in de mode en hebben nooit het mode gevoel voor de moderne tijd verloren. Dus als je mooie Converse sneakers wilt, is het nooit te laat om ze te halen. Bezoek onze winkel Converse sneakers en bestel jouw nieuwe paar vandaag nog.

Sneaker Sokken - Bijpassende sokken mogen nooit ontbreken bij sneakers!

De klassieke sneakersokken reiken tot aan de enkels of eindigen soms daaronder. De sneakersokken die tot de enkels gaan, worden ook enkelsokken genoemd, terwijl de sneakersokken die onder de enkels eindigen, footies worden genoemd. Deze lengte kan er ook voor zorgen dat de sokken niet worden gezien tijdens het dragen van de sneakers. Als je nieuwe sneakers koopt, is het dus altijd verstandig om een paar sokken te kopen die ook bij jouw schoenen passen. Bij ABOUT YOU moet je altijd de juiste sokken kunnen vinden. Bekijk ze nu!

De populairste merken voor schoenen in de Black Friday Sale voor heren

Herenschoenen in de uitverkoop:

  • VANS Black Friday schoenen sale
  • GEOX Black Friday schoenen sale
  • Birkenstock Black Friday schoenen sale
  • Converse Black Friday schoenen sale
  • Crocs Black Friday schoenen sale
  • Skechers Black Friday schoenen sale
  • bugatti Black Friday schoenen sale
  • TIMBERLAND Black Friday schoenen sale
  • PANAMA JACK Black Friday schoenen sale
  • GEOX Black Friday schoenen sale
  • CLARKS Black Friday schoenen sale
  • HANWAG Black Friday schoenen sale
  • Nike SB Black Friday schoenen sale
  • K-SWISS Black Friday schoenen sale
  • Gaastra Black Friday schoenen sale
  • BJÖRN BORG Black Friday schoenen sale
  • BLACKSTONE Black Friday schoenen sale
  • Van Lier Black Friday schoenen sale
  • new balance Black Friday schoenen sale
Sneakers voor heren online kopen (2024)

FAQs

How do I check my sneaker market? ›

This can be done through websites or social media accounts, as well as online marketplaces like eBay, StockX, and GOAT.

How big should sneakers be? ›

Getting the Right Shoe Size

Be sure there is 'wiggle room'. There should be about an inch between your toes and the tip of your shoes. Do not always assume you are the same size, as manufacturers run differently. Purchase shoes later in the day, as your feet swell as the day progresses.

What is the most trusted sneaker website? ›

Find Authentic Websites: Stick to well-known and reputable websites like Nike, Adidas, Foot Locker, StockX, GOAT, and Stadium Goods. These platforms are known for authentic sneakers. Check Reviews: Look for reviews or feedback about the website before making a purchase to ensure their legitimacy.

How do you check if my sneakers are real? ›

Authentic sneakers are crafted with precision and high-quality materials. Inspect the stitching, glue marks, and overall build quality. Genuine sneakers exhibit meticulous attention to detail, while counterfeits often reveal sloppy craftsmanship.

Is it better to size up or down in sneakers? ›

The reason for this is that our feet tend to swell because fluid accumulates due to gravity with prolonged standing and weight baring activities. Buying a sneaker that is slightly larger than your foot allows for better circulation which minimizes swelling.

What happens if sneakers are too big? ›

Shoes that are too big may likewise give you blisters caused by the friction of your foot moving around. If your shoes are too big in length, you might notice your foot sliding backwards and forwards, while shoes that are too wide will cause your feet to slide from side to side.

Should shoes be tight or loose? ›

Generally speaking, there should be about one finger's width of space between your longest toe and the end of the shoe. Another way to check this is to slip a finger between the heel of your foot and the heel of your shoe. There should be just enough space for your finger to fit nice and snugly.

What is the market for sneakers? ›

The global sneakers market size was estimated at USD 78.59 billion in 2021 and is expected to reach USD 85,537.4 million in 2022.

How do you know what sneakers will sell? ›

Predicting the resale value of a pair of sneakers depends on that model's availability at retail. Theoretically, the higher the shoe's demand and the lower availability of that shoe at retail means a higher resale value. High availability and lower demand typically mean a lower resale value.

Is there a market for sneakers? ›

In 2024, the revenue generated in the Sneakers segment worldwide is an impressive US$80.19bn. It is projected that this market will experience an annual growth of 5.18% (CAGR 2024-2028).

What app do sneaker sellers use? ›

Kixify is a marketplace where people around the world connect, discover, sell and buy unique sneakers. - Discover new or vintage sneakers you can't find elsewhere.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6178

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.