Savner narsissister eksene sine? Narsissister og The No-Contact Rule - TRN (2024)

Når folk som oss bryter opp, vil dagene etterpå aldri bli de samme som før. Imidlertid er narsissister annerledes.Vi savner eksene våre, men hva med narsissister? Savner narsissister eksene sine etter et samlivsbrudd?Denne artikkelen handler om narsissister, du vil lære om de savner eksene sine eller om narsissister noen gang harangrer etter bruddetmed noen.

Personer med narsissistiske personlighetsforstyrrelser er de som gir oppmerksomhet til seg selv og sine bekymringer. De som ønsker konstant oppmerksomhet trenger konstant beundring og hvis humør endrer seg på en skala fra null til 100 på sekunder.

Sammendrag

  • Narsissister savner ikke eksene sine på samme måte som folk vanligvis savnerderes eks-partnere etter et samlivsbrudd.
  • Hovedkarakteristikken til narsissister er deres behov for oppmerksomhet, beundring,og kontroll.
  • Ingen kontakt med en narsissist kan frustrere dem og få dem til å føle seg rastløse,ligner på en narkoman uten deres forsyning.
  • Narsissister kan prøve å bryte ikke-kontakt-regelen ved å kontakte eksene dereseller ty til forfølgelse og trusler.
  • I stedet for å fokusere på å få en narsissist til å savne deg, er det viktig å prioritere personlig vekst,sette grenser, og leve et tilfredsstillende liv.

Savner narsissister eksene sine? Narsissister og The No-Contact Rule - TRN (1)

Innholdsfortegnelse

Savner narsissister eksene sine uten kontakt?

Hva erhensikten med ingen kontakt-regelen? For narsissister er det det samme. Folk vil ikke ta kontakt for å unngå narsissistens eks og bli følelsesmessig og fysisk stabil igjen.

Husk at ingen kontaktregler også kan virke negativt for deg hvis du prøver å hevne deg på narsissister eller gi dem en lekse.

Hovedkarakteristikken til narsissister er deres behov for oppmerksomhet, ros, beundring og, viktigst av alt, å kontrollere andre.

Når dere var sammen, var deres nærvær som en tilførsel av narsissisme for dem. Nå som dusøke ingen kontakt, vil de føle seg frustrerte og rastløse som enhver narkoman ville gjort når de ikke får stoffene sine.

Nå, hvis du spør, hva tenker min narsissist-eks om meg? Ja, de savner deg nok. Men ikke hvordan du føler at de vil savne deg eller noen vil savne eksen sin etter et brudd. Når dere var sammen, ga dere dem oppmerksomheten, nytelsen og intimiteten de trengte.

Derfor savner de deg ikke, men de savner forsyningen de fikk fra deg. Hvis de kontakter deg, ikke tro at de savner deg, men heller at de prøver å fylle tomrommet du etterlot deg. Selv om de savner deg, savner de deg ikke som folk savner eksen sin etter bruddet.

Hva gjør ingen kontakt med en narsissist?

Eksnarsissisten kan føle at såret er friskt igjen, noe som kan føre til depresjon eller panikk. Narsissistiske mennesker kan frykte å bli såret igjen slik de hadde blitt tidligere. Smerte i fortiden førte til at de skjulte sitt sanne jeg under et falskt.

Ingen kontakt kan være som å prøve å trenge inn i det beskyttende laget av narsissister. Du kan også få noen negative resultater, så vær forberedt på det. De kan bruke sin totale energi til å få deg til å komme tilbake og avslu*tte den kontaktfrie perioden. Ellers kan de bli skadelige og gi deg trusler og vold avhengig av deres personlighet.

De kan også forfølge deg, dukke opp hjemme eller på arbeidsplassen, prøve å nå deg gjennom sosiale medier eller nå deg gjennom venner eller familie.

Å ignorere en narsissist er faktisk en av defarligste tingdu kan gjøre. Dette er fordi de kan ta hevn på deg, siden du kan forvente alt av dem.

Hva får en narsissist til å savne deg og vil ha deg tilbake?

Folk er emosjonelle. Hvis du vil få noen til å savne deg, må du endre derestenkemåteeller følelser for deg. Du kan gjøre dette ved å manipulere dem. Du kan manipulere følelsene deres ved å indusere visse følelser i dem.

Folk tar handling i henhold til følelsene deres. Ensomhet kan presse noen til å gjøre hva som helst, fra å få nye venner til å besøke gamle venner. En liten handling kan endre en persons syn på deg fordi å manipulere noen er ikke som negative ting.

Oppfatninger spiller en integrert rolle; hvis du elsker noen, vil du sette pris på til og med et smil, men hvis du ikke gjør det, kan et smil få deg til å konkludere med at de planlegger noe mot deg.

Når det gjelder de fleste narsissister, kan du ikke lage demsavner deg fordi de ikke elskerdu. I stedet er de avhengige av deg fordi du er deres forsyning. Derfor er det ingenting du kan gjøre med narsissister. Du må fokusere på veksten din og gi slipp på eksnarsissistene.

Fokuser på deg selv

Tenker min eksnarsissist på meg? Du trenger ikke sitte og tenke på det. Bruk heller tid alene på å forbedre deg selv.

Du måsøke ingen kontakttil dine eksnarsissister for å hindre dem i å kontakte deg. Når det er gjort, må du jobbe med din egenverdi. Pass på at du tar vare på deg selv, gjør de tingene du ikke kunne når du var i forholdet.

Det er den ideelle tiden for å kjenne deg selv, lese deg selv og se hva du liker. Det du ønsket å gjøre, men forholdet ditt tillot det ikke. Du bør gjøre deaktiviteter du liker som vil motivere og gi deg energiog hjelpe deg med å stå opp hver morgen.

Ikke bekymre deg for hvor små trinnene er; Ta dem.

Sett grenser

Å etablere klare grenser for deg selv og eksen din er veldig viktig for dere begge. Uansett om du har barn, sett grenser med eksen din, og ikke la dem krysse dem.

Savner narsissister eksene sine? Ja, men ikke på den måten du håper. Det eneste de mangler er ros og oppmerksomhet, og kanskje til og med litt sex.

Jeg vil at du skal forstå at du må være uavhengig. Du fortjener en partner som virkelig elsker deg, som ikke frustrerer deg i forholdet, noe som gjør at du føler deg fri med dem. Det er det du fortjener.

Du fortjener ikke å få noen til å utnytte deg, få deg til å føle deg dårlig med deg selv eller misbruke deg. Ikke glem at du er et individ. Dine meninger og følelser betyr like mye som alt annet gjør.

Si farvel til elendighet og lev som deg selv

I stedet for å ligge i sengen og lure på om eksnarsissistene dine savner deg, lev livet slik du burde.

Prøv noen morsomme aktiviteter, gjør deg selv glad på egen hånd, ikke vent på at noen andre skal gjøre deg glad, gjør det for deg selv. Nå er din andre sjanse. Siden du vil være for opptatt til å tenke på negative ting i livet ditt, vil du til slu*tt komme ut av eks-skallet ditt.

Gjør det du ikke var i stand til før

Tenker min eks-narsissist på meg? Du trenger ikke tenke på denne typen spørsmål.

Når du var i et forhold, må det være noe du alltid ønsket å gjøre, men ikke kunne gjøre fordi du var i et forhold. Nå er det din tur. Livet ditt gir deg en ny sjanse til å leve for deg selv.

Tenk deg at du ønsket å gå på treningssenteret eller ville ta et kurs. Derfor er du nå helt fri til å gjøre hva du vil. Det kan være ting du ikke kunne gjøre, eller kanskje eksen din ikke tillot deg det.

Selv om du vet hva du ønsker av deg selv, er det fortsatt et positivt tegn å leve etter.

Hvordan behandler narsissister eksene sine?

Vanligvis får narsissister det til å virke som om de hadde rett i enhver situasjon, mens eksen deres tok feil. De fortsetter å skylde på eks-partnerne sine, og hevder at de er de som forårsaket problemene i forholdet deres.

Ved brudd vil partneren forsøke å ombestemme deg. Hvis de ikke klarer det, vil partneren bli aggressiv og frustrert. Det kan være at de prøver å true deg, eller de kan forsøke å utpresse deg.

Med andre ord kan de prøve å skade omdømmet ditt ved å lage et negativt bilde av deg i deres øyne ved å lyve for dem. De kan gjøre ting for å se eksen lide. Narsissister kan til og med forfølge sine tidligere partnere.

Til tross for at du føler at de er en annen person nå, vet du aldri hva de driver med. Du vet aldri hva som skjer i hodet deres. Det kan være deres måte å hevne seg på deg på

gjør ennarsissisthar du noen gang angret på denne oppførselen? De angrer mest sannsynlig ikke på det siden de ikke gjør det fra hjertet; de gjør det for å tilfredsstille deres behov.

Hvordan føler en narsissist seg når du går videre?

Savner narsissister eksene sine? Selvfølgelig! Men vet du hva narsissister ærlig talt vil ha? De vil ha oppmerksomhet, og de vil kontrollere. Narsissisten vil ha alt du har. De kommer til deg hvis du har penger; de vil dukke opp der hvis du har det gøy hvor som helst.

Narsissister vil også være venner med vennene dine. De vil gjøre sitt ytterste for å holde familien din ved sin side. Dette vil hindre deg i å avsløre noe om dem siden alle tror de passer for deg.

Narsissister kan til og med bruke offerkortet for å få den nødvendige oppmerksomheten. De kommer til deg når de føler at de trenger forsyningen deres. Når du bryter opp, blir din lidelse deres lykke, og din suksess blir deres fiende.

De vil gjøre alt som står i deres makt for å ødelegge livet ditt hvis de hører at du har gått videre til noen andre og du er lykkelig. Hold dem derfor så langt unna deg som mulig. Ikke la dem komme til deg igjen.

Angrer en narsissist på å miste deg?

Har narsissister noen gang angret? Det er ingen måte at de virkelig kan angre på noe. Den eneste gangen narsissister angrer på er når de ikke får det de vil når ting ikke fungerer i deres favør.

Narsissisten føler seg såret og mislykkes når forholdet svikter, men nå som du vet, hva føler de feil om? For de må lide for å få forsyningen sin. Du var forsyningen deres.

Selv om de er i stand til å savne noen, er det aldri ekte. Det er bare et uttrykk for deres behov siden det kun er relatert til narsissisme.

Konklusjon

Savner narsissister eksene sine? Av og til ja. Å savne deg er forskjellig fra måten folk savner sine ekspartnere etter et samlivsbrudd. De savner deg fordi de ikke får forsyningen.

Tilbud betyr sannsynligvis at de ikke får den oppmerksomheten de trenger og ikke har noen de kan kontrollere. Ved å bruke ikke-kontakt-regelen kan du hindre dem i å kontakte deg. Vær forsiktig så du ikke fornærmer dem. Hvis du fornærmer dem, kan de prøve å hevne seg på deg.

I stedet for å prøve å få dem til å savne deg, bør du fokusere på dine egne behov og interesser. Gjør de tingene du ikke hadde mulighet til under forholdet. Angrer narsissister noen gang? Ja, de kan angre på noen ting, men fordi de ikke har fungert i deres favør.

Savner narsissister eksene sine? Narsissister og The No-Contact Rule - TRN (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 5582

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.